måndag 11 oktober 2010

Krämig kasslergryta

Det blev en krämig kasslergryta som blev len och god i smaken :) Den blev riktig lyckad och alla tyckte om den :)

Så jag delar med mig så klart :)

* 2st paprikor
* 1000g kassler
* 4tsk dijonsenap
* 8dl grädde
* 1 stor burk med ananas i bitar
* Peppar



Gör så här:

* Skär bort kanter och fett från kasslern. Skiva och stimmla den.
* Rensa och hacka paprikan.
* Stek kasslern tills den fått fin färg.
* Låt sedan paprikan fräsa med en stund.
* Häll sedan på grädden och senapen.
* Låt allt puttra utan lock tills det fått en krämig konsistens.
* Häll av spadet på ananasen och häll i grytan.
* Låt allt sena puttra en stund till.
* Smaka sedan av med peppar och senap.
* Servera med ris och sallad.




Tänk på att inte salta för mycket!!! Jag hade ingen salt alls. Ni kan även byta ut grädden mot mjölk för ett smalare alternativ.
Men tänk bara på att ni gör en botten redning innan ni häller på mjölken så det inte grynar sig.

Lycka till och smaklig måltid :))

3 kommentarer:

Kicki sa...

8 dl grädde, skall du ha ihjäl oss...jag väljer nog det smalare alternativet :)

AnnaViktoria sa...

Mums den ska jag göra någon dag! Tack för tipset :)

Carro sa...

Kicki: Nä jag vill inte ha ihäl dig ha ha ha!!!

Anna: Ja det tycker jag :)