söndag 1 januari 2017

Nyårskvällen

När gästerna kom började vi med förrätten.
För oss vuxna blev det hummer, kantarellpaj med romsås.
Barnen fick dipp med grönsaker.





Sedan testade vi lite av bordsdekorationerna.


Huvudrätten blev hasselbackspotatis med burgundisk köttgryta.
Jag glömde helt att ta kort på detta men fick ta en bild från snap.



Lite kort på mig o Kicki.




Efterrätten blev glass, grädde, färsk frukt i chokladskålar.


Det var även ett tomtebloss i kvällen till ära.


Sedan blev det spel.





Tolvslaget började närma sig.


Vi gick ut och denna gången hände det som inte fick hända.
En av tårtorna välte och jag fick en rakt på mitt ben.
Det gjorde verkligen jätteont och hag fattade först ingenting.
Så jag fick ett rejält blåmärke och ett brännhål i min byxa.
Tur att det inte var på någon av barnen i alla fall.


Annars var det ett fint nyårsfirande.


2 kommentarer:

Unknown sa...

Ett tips om du smälter smöret/ margarinet micron eller på spisen. Behöver man inte använda så mycket fett på potatisen och sen kan man salta i smöret eller i margarinet direkt så slipper man salta på potatisen.
God fortsättning på året....
Hälsningar
H N

Carro sa...

Tack Sandra för tipset :))