Pernilla hade gjort så goda och hon hade bytt ut corn flakes mot rice krispes . Gud vad goda dom blev !!! Dom bara smälter i munnen och blir farligt lättätna. Så varning!!!!
Jag lägger ut receptet igen för intresserade.
2dl sirap
1burk jordnötsmör med crisp
1dl socker
1dl kokos
1/2 tsk salt
Blanda allt i en medelstor kastrull och låt det puttra i ca 10 min. Rör om hela tiden så det inte bränner fast.
När den tjocknat så häller du i 1l rice krispies och blanda ihop.
Häll ut massan på ett bakplåtspapper och sätt ett annat bakplåtspapper ovanpå och kavla ut den lagom tjock.
Smält chokladen ca 400 g jag tog hälften ljus och hälften mörk och bred ut den ovanpå massan.
Låt stelna och skär i lagom bitar och försök att inte äta upp allt på en gång;)
1 kommentar:
Helvete vad gott allt ser ut...nu var jag tvungen och gå och trösta mig med en dlicatoboll...hahaha...
Skicka en kommentar